Előfizetői tartalom

Hamarosan indul a roham a szakemberekért - Mire figyeljünk kazáncsere során?

Portfolio
Ma jelenik meg az új otthonfelújítási program végleges pályázati felhívása. A támogatás minden bizonnyal leghamarabb kimerülő kerete a gázkazánok lecserélésére nyújtható összesen 20 milliárd forint támogatás lesz. Hogy milyen munkák elvégzésére lesz elég a támogatási keretösszeg, illetve mennyire van most elérhető szakember, arról a JóSzaki 224 kazánszereléssel foglalkozó szakembert kérdezett meg.

A mostani támogatás egészen biztos az utolsó ilyen lehetőség a magyar lakosság számára, hiszen 2024. december 31. után a fosszilis tüzelőanyagot felhasználó berendezések támogatása az egész EU területén tilos lesz. Éppen ezért a támogatáshoz tartozó hitelszerződést legkésőbb december 31-ig alá kell írni a folyósító bankokkal, de a munka elvégzésére ettől az időponttól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés