Előfizetői tartalom

Thaiföldi kézbe kerül két német áruház

Portfolio
Március végén írtunk róla, hogy a thaiföldi Central Group kiskereskedelmi óriás azt tervezi, átveszi a fizetésképtelenné vált osztrák Signa ingatlancsoport néhány kiemelkedő ingatlanvagyonát, beleértve a berlini KaDeWe-t és a londoni Selfridges-t. A thaiföldi cég ezúttal azt jelentette be, hogy megveszi a KaDeWe Group fennmaradó eszközeit is, beleértve a hamburgi Alsterhaus és a müncheni Oberpollinger áruházakat. A cég újratárgyalná a bérleti szerződéseket, miközben továbbra is működtetné az egységeket.

A thaiföldi Central Group kiskereskedelmi vállalat bejelentette, hogy megállapodott a németországi nagyáruházlánc, a KaDeWe Group fennmaradó eszközeinek megvásárlásáról. A Central Group már áprilisban megszerezte a berlini KaDeWe luxusáruházat, és most további két egység, a hamburgi Alsterhaus és a müncheni Oberpollinger is hozzájuk kerül. Az üzlet részleteit egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés