Előfizetői tartalom

Versenybe száll a barkácsáruházakkal egy hazai építőanyag-kereskedő

Portfolio
Az elmúlt időszakban nagyon sokat változott az építőipari környezet, amihez a piaci szereplőknek is alkalmazkodniuk kellett. A gazdasági visszaesés és a kevesebb beruházás az építőanyag-kereskedők működésére is hatott. Részben emiatt új fejlődési irányok kerültek napirendre, ami akár új üzletágak megjelenését is eredményezhette. Hogy milyen konkrét megoldásokkal alkalmazkodnak ehhez a cégek, arról a Portfolio-nak az Újház Zrt. kereskedelmi igazgatója, Bagaméri László beszélt.

Sokat figyeltük a változásokat az utóbbi időben és az látszott, hogy a gazdasági visszaesés mellett a hálózatunk fejlődése miatt is elengedhetetlen, hogy új területek felé nyissunk. A piacon azt lehet látni, hogy nemcsak az építőanyag-kereskedők, hanem a barkácsáruház-láncok is keresik a fejlődésük útját, emiatt nyitni kezdtek az építőanyag-kereskedők szortimentjei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés