Előfizetői tartalom

Mennyiben szól ma az irodai munka a mókáról?

Portfolio
Felmérések szerint az elmúlt öt évben 44%-kal nőtt a távmunkában dolgozók száma. A hibrid munkavégzés elterjedése és a bizonytalan gazdasági folyamatok miatt - egyes előrejelzések szerint - a cégek 75%-a csökkenti az irodaterületét 2024-ben, sokkal rövidebb távra terveznek, megkímélve magukat a hosszú távú bérleti szerződésektől és a fennmaradásukat veszélyeztető észszerűtlen és célszerűtlen kiadásoktól - közölte a friss piaci trendeket a Loffice.

A nagyobbról kisebbre történő váltás azonban sok cég életében nemcsak mennyiségi, de minőségi ugrást is jelent, hiszen sikerük és fennmaradásuk fő záloga a legjobb munkaerő megszerzése és megtartása. A Z-generáció márpedig nagy elvárásokkal választ magának munkahelyet. A fizetés, a rugalmas munkaidő és kreatív munkakör mellett a cégmárka és modern munkakörnyezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés