Előfizetői tartalom

Új funkciót kapott egy századfordulós budapesti kórház

Portfolio
Új székházat kapott az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) egy egykor kórházként működő, teljeskörűen felújított századfordulós épületben. A DANU mérnök, tervező és tanácsadó iroda tervei alapján megvalósított 15 000 négyzetméteres komplexumot a régi Szabolcs utcai kórház egyes, négyes és 4/a épületében alakították ki - derül ki a tervezőiroda közleményéből.

A korábban két helyszínen működő OGYÉI számára időszerűvé vált egy új, összevont telephely kialakítása, amihez a régi Szabolcs utcai kórház egyes, négyes és 4/a épületét jelölték ki. Az újragondolt létesítmény lehetővé teszi, hogy az OGYÉI tevékenységei – beleértve a gyógyszerészeti és élelmezés-egészségügyi vizsgálatokat – egy helyen, integrált módon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés