Előfizetői tartalom

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Portfolio
A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

A kétezres évek közepén a régió kereskedelmiingatlan-piacának alakulását meghatározóan a külföldi intézményi tőke irányította. A kimondottan aktív fejlesztési és tranzakciós piacok, valamint a meredeken zuhanó hozamok mögött nagyrészt a külföldi tőke "vásárlási kényszere" állt, így a konferencián is ehhez kapcsolódtak a központi témák: Az európai lakáspiac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés