Előfizetői tartalom

Finanszírozási megállapodást kötött az Indotek egy spanyolországi szállodaprojektjére

Portfolio
Finanszírozási megállapodást kötött az Indotek Group a spanyolországi Banco Sabadell-lel a Malgrat de Mar-i Costa del Maresme területén található Ibersol Sorra d'Or Hotel megvásárlásának refinanszírozása, és a csoport további spanyolországi akvizícióinak elősegítése érdekében. A cégcsoportot az AM2 jogi tanácsadóiroda és a One Investment vezető független vállalati pénzügyi tanácsadó cég támogatta a megegyezés előkészítésében.

Az Indotek Group 2022-ben vásárolta meg a 254 szobás Ibersol Sorra d'Or Hotelt Katalóniában. Azóta a szálloda jelentős felújításokon esett át, beleértve a recepció, a 254 szoba, az étterem és a belső udvar, valamint a medence teljes átalakítását. A hotelépület külső felületeit is egységesítették új homlokzati elemekkel és megújult utcafronttal. A cégcsoport a szállodát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés