Előfizetői tartalom

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapesttől délre

Portfolio
Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60 000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán helyezkedik el - közölte a társaság.

A HelloParks AN1 épületének nagyméretű, 15 000 négyzetméteres egybefüggő területei, 12 méteres belmagassága és cross-dock opciója elsősorban a logisztikai szolgáltatók, a csomagküldő szolgálatokkal foglalkozó cégek, a szállítmányozó társaságok és az e-kereskedők számára lehet ideális, de az épület, magas áramkapacitása révén speciális igények kielégítésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés