Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapesttől délre
Ingatlan

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapesttől délre

Portfolio
Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60 000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán helyezkedik el - közölte a társaság.

A HelloParks AN1 épületének nagyméretű, 15 000 négyzetméteres egybefüggő területei, 12 méteres belmagassága és cross-dock opciója elsősorban a logisztikai szolgáltatók, a csomagküldő szolgálatokkal foglalkozó cégek, a szállítmányozó társaságok és az e-kereskedők számára lehet ideális, de az épület, magas áramkapacitása révén speciális igények kielégítésére – egyebek mellett hűtő- vagy gyógyszerraktár létesítésére – is alkalmas.

Az alsónémedi fejlesztéssel a vállalat a nyolcadik épületét fejezi be, amivel kevesebb mint négy év alatt összesen 368 000 négyzetméternyi ipari területet valósít meg. A csarnok a BREEAM New Construction kategória Outstanding minősítése szerint épül, és meg fog felelni az EU Taxonómia elvárásainak.

A logisztikai ingatlanok is kiemelt témaként szerepelnek a szeptember 25-i XX. Property Investment Forum konferencián, ahol Nemes Rudolf, a HelloParks vezérigazgatója is az előadók között lesz. Részletekért kattints!

Címlapkép forrása: HelloParks

Holdblog

Lehet még bárki Joe Biden utódja?

A hétvégén dől el, ki képviseli a demokratákat Donald Trump ellen az amerikai elnökválasztáson. Joe Biden, a jelenlegi elnök mentális állapotában egyre többen kételkednek, a... The post Lehe

KonyhaKontrolling

Megéri még a nyelvvizsga?

Sokaknak nagy célja, hogy nyelvvizsgát szerezzen, ezzel bizonyítsa tudását, illetve remélhetőleg jobb esélyekkel induljon a munkaerőpiacon. Ebben a bejegyzésben a nyelvtanulás és a nyelvvizsga

Kasza Elliott-tal

Eladások

Augusztus közepén pénzre lesz szükségem, és ehhez el kell adnom pár részvényt. Egy éve is volt egy hasonló dilemám, akkor veszteséggel szálltam ki több papírból, de idén más a tervem.Van

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Váratlanul blokkolták az ukránok Magyarország olajimportjának nagy részét!
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Ez is érdekelhet
airbnb szoba nappali