Előfizetői tartalom

A hitelezők kezében a Tőzsdepalota sorsa - Reorganizálna a tulajdonos

Portfolio
A Fővárosi Bíróság szeptember 3-i közzététele szerint elrendelték a csődeljárást a Tőzsdepalota Ingatlanforgalmazó és Fejlesztő Kft. ellen, mely az egykori MTV-székház Szabadság téri épületének tulajdonosaként ismert, erről számolt be a mai napon az mfor.hu. A Portfolio.hu megkeresésére a cég nem cáfolta az eljárás tényét, de felhívta a figyelmet arra, hogy az eljárás alapvetően lehetőséget teremt számukra arra, hogy az MKB Bankkal, mint hitelezővel, új alapokra helyezzék a megállapodásukat.

Lesz szuperluxus irodaház az egykori Tőzsdepalotának, avagy MTV székháznak a helyén, és ha a hitelezővel folytatott tárgyalások rendben alakulnak, akkor talán még hamarabb is, mint azt a legutóbbi tervek alapján közölték, erről tájékoztatta a Portfolio.hu-t az épület tulajdonosa és fejlesztője a Tippin Corporation, a Tőzsdepalota Kft. tulajdonosa, miután kiderült, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés