A Balaton mellett nyílik meg a legújabb coworking iroda

2019. május 14. 09:13    
nyomtatás
 
Új coworking helyszín nyílik hamarosan a Balaton északi partján. A csopaki Manor villa május 20-tól kezdődően minden hétfőtől csütörtökig 3 éjszakás/4 napos turnusokban várja az érdeklődőket, akik június közepéig élhetnek ezzel a lehetőséggel.


A strandtól 5 percre, a pincészetektől 15 percre található épület elsősorban a szabadúszók számára lehet jó választás, akik a hagyományos irodai szolgáltatásokon túl a környék gasztronómiai és kulturális programjai közül is válogathatnak.

A Balaton mellett nyílik meg a legújabb coworking iroda

Időpontok:
  • Május 20-23.
  • Május 27-30.
  • Június 3-6.
  • Június 10-13.

A koncepciót feltehetően az előszezon alacsonyabb vendégforgalma hívta életre, ami valóban jó megoldás lehet a szezon meghosszabbítására, ugyanis a tavasz végi, nyár eleji időjárás általában már lehetővé teszi a strandolást és más kültéri programokat, így az ilyen jellegű szolgáltatások is hozzájárulhatnak a még mindig rövid balatoni szezon meghosszabbításához.

A Balaton mellett nyílik meg a legújabb coworking iroda

Részletekért kattints ide!

A Balaton mellett nyílik meg a legújabb coworking iroda

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium