Előfizetői tartalom

Átalakítja az ingatlanpiacot a digitalizáció?

Portfolio
Egy tavaly készített nemzetközi kutatás szerint az ingatlanszektor képviselői a digitális és technológiai innovációra mint lehetőségre tekintenek. A válaszadók 92 százaléka biztos abban, hogy a digitális és technológiai változások hatással lesznek az üzletére, ugyanakkor mindössze 34 százalékuk rendelkezik az egész vállalatra kiterjedő digitális stratégiával, olyan stratégiai tervvel, amely a vállalat egészét átvezeti a digitális transzformáció folyamatán. A digitális technológiák adta lehetőségekről Vágó Lászlóval, a Strabag Property and Facility Services Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk.

A társadalmi és üzleti folyamatok a digitális térbe költöznek, a digitalizáció nem hagy érintetlenül egyetlen területet sem. Az ingatlanszektorban milyen kihívásokkal jár ez a helyváltoztatás? A digitalizáció minden üzleti vezető számára egyszerre lehetőség és kockázat. Az időtényezőnek, az időzítésnek óriási a szerepe: számít, hogy mikor kezdünk hozzá az üzletünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés