Az egyik legnagyobb ingatlanfinanszírozó csökkenő hozamra számít

2018. április 17. 11:59    
nyomtatás
 
Túlszárnyalhatja tavalyi teljesítményét az ingatlanpiac, ám a növekedés üteme csökkenni fog - mondta Balázs Zoltán az Erste Bank Ingatlan & Strukturált Finanszírozás igazgatója, az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője. A szakember szerint az alacsony kamatkörnyezetben az ingatlan még mindig vonzó befektetési célpont lesz.

Kereskedés Erste Bank-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Az ingatlanpiac megismételheti tavalyi, rendkívüli sikereit az idén is, Balázs Zoltán az Erste Bank Ingatlan & Strukturált Finanszírozás igazgatója, az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője szerint. Bár arra már nem lehet számítani, hogy a tranzakciók száma és értéke jelentősen tovább növekedjen, az alacsony kamatkörnyezet miatt az ingatlanpiac továbbra is kiemelkedően jó befektetési célpont lehet.

A harmadik alkalommal megrendezett nemzetközi Construction & Investment Journal HOF Awards gálán Magyarország mellett hat nemzet legjobbnak választott ingatlanos vállalkozásai versengtek egymással több kategóriában. Idén az Erste Bank nyerte el a legjobb közép-kelet-európai ingatlanfinanszírozó bank címét, a "Best of the Best" díjat.Ugyanakkor a megtérülési ráta (az ingatlanszakmában sokat emlegetett yield) minden valószínűség szerint tovább csökkenhet. A piac legnagyobb kérdése azonban mégis az lesz, hogy milyen építési, kivitelezési kapacitás tudja támogatni a tervezett ingatlanfejlesztéseket.

Az egyik legnagyobb ingatlanfinanszírozó csökkenő hozamra számít

Sasad Resort Hilltop - További információért kattints a képre!


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium