Előfizetői tartalom

Azt hinnéd, hogy ilyen a jövő irodája, pedig ez már a jelen

Portfolio
Az irodafejlesztők évek óta igyekeznek lépést tartani a technológiai fejlődés gyorsaságával, ám miközben a csúcstechnológiáknál az innovációs ciklus megközelítőleg 18 hónapig tart, az irodaépületek fejlesztési folyamata még mindig körülbelül 5 évet vesz igénybe. A bérlők és a felhasználók új megoldásokhoz való könnyebb hozzáférésének elősegítéséért, a Skanska egy, irodaházakra és munkahelyekre szabott komplett operációs rendszert hozott létre, amely az okos telefonokhoz hasonlóan időről időre frissíthető. Magyarországon először a Mill Park irodakomplexumban vezetik be a Connected by Skanska rendszert az ősz folyamán.

Connected by Skanska - az irodaházakra fejlesztett szoftver - egy bármely felhasználó által elérhető mobil applikációt és egy, a bérlők és az épületfenntartók rendelkezésére álló internetes portált foglal magában. Nyitott platformként működik, amely egyszerre tartalmaz az irodaház közösségépítését célzó valamint egyéb okos funkciókat. Így nemcsak az épület intelligens...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés