Előfizetői tartalom

Egy 3-as metrónyi összegből épül át az Árpád híd környéke

Portfolio
Ahogy már múlt héten is beszámoltunk róla, nagyszabású kereskedelmiingatlan-fejlesztés indult az Árpád híd pesti hídfőjénél. A Portfolio most arról is értesült, hogy a teljes projekt várható piaci értéke 140 milliárd forint. Összehasonlításképp: a 3-as metró állomásainak felújítására és az alagút rekonstrukciója összesen 137,5 milliárd forint áll rendelkezésére a Fővárosnak.

A HB Reavis csoport által fejlesztett Agora Budapest komplexum a tervek szerint a 2023-ra készül el. Az öt épületben 12 000 ember dolgozhat majd, az összesen 136 000 négyzetméternyi irodaterülethez pedig egy fél bevásárlóközpontnyi kiskereskedelmi terület is kapcsolódik majd.A beruházás további ütemeinek minden részlete még nem ismert, így az sem, hogy a fejlesztő mennyire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés