Előfizetői tartalom

Elköltözik a Raiffeisen

Portfolio
A HB Reavis nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat bejelentette, hogy a Raiffeisen Bank az Agora Budapestbe költözik. Az új bérleti megállapodás méretét tekintve a HB Reavis történetében és a 2018-as magyar irodapiacon is az egyik legnagyobbnak számít, a bank közel 20 000 négyzetméternyi irodaterületet bérel majd hosszú távra az Agora Towerben, a beruházás első épületében - szerepel az HB Reavis közleményében.

A Raiffeisen Bank több mint 1300 munkatársa két különböző irodaházból költözik az új székházba 2020 elején, ezzel az Agora Budapest első épületének közel 60 százalékát foglalja majd el.Az Agora Budapest az Áprád híd pesti hídfőjénél, a Róbert Károly körút és a Váci úti irodafolyosó kereszteződésében épül, a tervek szerint 2023-ra 136 ezer négyzetméternyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés