Év végén adják csak át, de a Váci úti épület kétharmada már most bérlőre talált

2019. május 13. 13:35    
nyomtatás
 
A CPI Hungary Balance Office Parkjának legújabb fejlesztésű Balance Hall irodaépületének bérbeadottsága 2019 májusában elérte a 65 százalékos kiadottságot. A 16 ezer négyzetméteres irodaházat 2019 végén adják majd át.


A fejlesztés utolsó szakasza előtt, a három, hosszútávra megkötött bérleti szerződéssel, összesen több mint 8000 négyzetméternyi irodaterület talált már gazdára. A projekthez kapcsolódik a CPI jelenleg bevezetés alatt álló "Tudatos Épület" programja, amely az energiatudatos mindennapi bérlői magatartáshoz nyújt online applikációs eszközt az épületek felhasználóinak. A legújabb épülettel közel 35 ezer négyzetméteres irodakomplexummá bővül a Balance Office Park.

Év végén adják csak át, de a Váci úti épület kétharmada már most bérlőre talált


BudaPart City

BudaPart City

1117 Budapest, Dombóvári út 26
Kiadó terület: 17220m2
Átadás:
2020
Bérleti díj: 15.5 - 18.5 EUR
Ajánlatot kérek

Év végén adják csak át, de a Váci úti épület kétharmada már most bérlőre talált

Részletekért kattints ide!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium