Előfizetői tartalom

Ez lehet Magyarországon a harmadik rekordév az ingatlanbefektetésekben

Portfolio
A globális ingatlanbefektetések volumene az előző év azonos időszakához képest 3,6 százalékkal, a 2018 harmadik negyedében pedig 1,2 százalékkal emelkedett, rögzített árfolyamon számolva. Figyelembe véve az amerikai dollár erős felértékelődését, a globális befektetési volumen az év során 5,9 százalékkal nőtt. Európában továbbra is kedvelt befektetési célpont Németország, ahol 12 százalékkal nőtt a befektetési forgalom. Magyarországon 2018 harmadik negyedévében számos nagy tranzakciót zártak le, így a negyedév csak kicsit marad le a rekordot jelentő 2007-es év hasonló időszakától - derül ki a CBRE legfrissebb elemzéséből.

AmerikaAz amerikai befektetési piac növekedését olyan jelentős vállalati tranzakciók erősítették, mint például a GGP 15 milliárd dolláros felvásárlása a Brookfield által a és a Prologis 8,5 milliárd dolláros ügylete a DCT Industrial Trust megvételével. A vállalati tranzakciók nélkül az amerikai ingatlanbefektetések volumene a harmadik negyedév végéig 2,3 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés