Előfizetői tartalom

Ezért az elismerésért versengenek a világ legnagyobb fejlesztői

Portfolio
A modern irodaházak esetében egyre inkább felértékelődnek a különböző épületminősítések kérdése, amelyek a bérlők számára is tájékoztatást adnak az épület minősége vagy a munkavállalók által igénybe vehető szolgáltatások lehetőségeiről. A minősítések közül az egyik legújabbként került be a köztudatba a Well-being, aminek elérésére Magyarországon is egyre több iroda pályázik. A tanúsítvány jelentőségéről, a hazai irodapiaci szereplőkre gyakorolt hatásairól Radványi Gábort, a Futureal főépítészét kérdeztük.

Mik a legfontosabb technológiai újdonságai egy mai épületnek a 10-15 évvel ezelőtt épült irodaházakhoz képest? Érdekes módon az építészet technológiai fejlődésének sebessége messze elmarad más, az életünket napi szinten, testközelből meghatározó iparágaktól, mint például a távközlés, a számítástechnika vagy az autóipar. Nagyon kevés olyan technológiai fejlesztés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés