FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Friss számok a régiós ingatlanbefektetési piacról

Portfolio
Magyarországon az alacsony minőségi kínálat tartja vissza az intézményi befektetők éhségét, ami pedig további áremelkedést (hozamcsökkenést) okozhat a következő időszakban. A régióban azonban rekord szinten vagyunk köszönhetően elsősorban az erős lengyel aktivitásnak. Szlovákiában a befektetések méretében növekedés volt látható, ezzel szemben Magyarországon és Csehországban a volumen tekintetében sokkal lassabb lendület volt tapasztalható a tavalyi évhez képest, derül ki a Colliers International nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég legfrissebb regionális, 2018 mid-year CEE Investment Scene című befektetési elemzéséből.

2018 év első félévében a befektetési volumen 4%-os emelkedése volt látható az előző év azonos időszakához képest, amely csekély mértékben ugyan, de meghaladta a rekordnak számító 2017-es évet a KKE-6 régió országaira (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Bulgária) vonatkozó felmérés szerint. Ezzel a régió történelme során a legerősebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés