Előfizetői tartalom

Hatalmas robbanás előtt a budapesti irodapiac

Portfolio
Továbbra sem tudott emelkedni a még mindig rekordalacsony szinten álló üresedési ráta, az irodapiac azonban fontos fordulópont előtt áll. A tavalyi utolsó negyedévben közel 68 ezer négyzetméterrel bővült a hazai irodaállomány, a következő években azonban ennél jelentősen nagyobb volumenben adhatnak át új területeket, ami az évek óta tartó üresedési ráta emelkedését hozhatja el - derül ki a BRF legfrissebb jelentéséből.

2017 negyedik negyedéve során négy új irodaépületet adtak át, 67 920 négyzetméterrel növelve a budapesti modern irodaállomány méretét. A Magyar Nobel-díjasok Parkja I. üteme az Ericsson bérlői igényeinek megfelelően épült, 'built-to-suit' fejlesztésként 24 ezer négyzetméteren, emellett a Dél-Buda alpiacon átadták az Office Garden III épületét 18 510 négyzetméterrel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés