Előfizetői tartalom

Hatmilliárdos támogatás az építőipari kis- és középvállalkozásoknak

MTI
Folytatódik a kormány építőipari technológiakorszerűsítési programja, az idén 6 milliárd forinttal támogatják az építésgazdasági kis- és középvállalkozások termelékenységét növelő technológiai korszerűsítést - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a csütörtökön az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatási programról tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

A pályázati lehetőség április 17-én nyílik meg, egy hónapig lehet beadni a pályaműveket a vissza nem térítendő támogatásra. Tavaly 16 milliárd forintos forrás állt rendelkezésre ugyanerre a célra, az idén legalább 6 milliárd forintot és jövőre is legalább 6 milliárd forintot terveznek az építőipar technológiai megújulásának támogatására - tette hozzá. Részletekért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés