Előfizetői tartalom

Ezek voltak a legnagyobb bérleti tranzakciók a budapesti irodáknál

Portfolio
Több mint 240 ezer négyzetmétert tettek ki a budapesti irodapiacon megkötött bérleti szerződések az év első felében, ezek legnagyobb arányban új, illetve előbérleti megegyezések voltak. A kereslet és az új állomány piaci felszívása olyannyira erős, hogy az üresedési ráta a korábbiaknál még alacsonyabb, mintegy 6,3 százalékos szintre süllyedt az év második negyedévében. A piaci várakozások szerint a bérleti díjak továbbra is emelkedni fognak - derül ki a Cushman & Wakefield jelentéséből.

2019 első félévében az irodapiaci kereslet elérte a 243 ezer négyzetmétert, a második negyedév a korábbi évekhez hasonlóan jóval erősebbnek bizonyult, csak ebben az időszakban 163 ezer négyzetméternyi irodaterületre kötöttek bérleti szerződést. Az új és az előbérleti szerződések tették ki a tranzakciók legnagyobb részét, a legnagyobb előbérlet például az Agora Hub...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés