Ismeretlen cég költözött egy VII. kerületi irodaházba

2017. december 6. 10:05    
nyomtatás
 
Nagyságrendileg 47 ezer négyzetméteren írt alá irodabérleti tranzakciós szerződéseket a CA Immo Hungary Kft. Egy neve elhallgattatását kérő intézmény új bérlőként 3300 négyzetméterre költözött be a VII. kerületi R70 Office Center épületébe.


Az ügyleteket a City Gate, a Capital Square, az Infopark A, a Bartók Ház, valamint az R70 Office Complex irodaházakban kötötték. Az 1987-ben alapított cég kereskedelmi ingatlanokba, leginkább irodákba fektet be Ausztriában, Németországban és Kelet-Európában. A vállalat ingatlanvagyona 2011 elején meghaladta az 5 milliárd eurót, amelyből a magyarországi portfólió 311 589 négyzetméter ténylegesen bérbe adható területet foglal magába, mintegy 314 millió euró értékben.

Az aktuális irodapiaci folyamatokról a nemrég megrendezett Portfolio Property Investment Forum konferencián is megszólaltak a szakértők, amelynek összefoglalója az alábbi linkre kattintva érhető el:
2017.11.23 09:33 A jövő irodaházai: több százezer négyzetméter és elektromos töltőállomások

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Varázslatos ünnepek az osztrák Alpokban (x)

Egyedülálló hangulat, felejthetetlen ünnepek, havas hegycsúcsok. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium