Előfizetői tartalom

Karaktergyilkosság készül az egyik legnagyobb hazai piacon

A munkaerőpiaci és gazdasági változások miatt sürgősen át kell értékelni a munkahelyek és a dolgozók elhelyezésének fogalmát. Az alternatív irodahasználati formák megszorongathatják a most még nagyon elterjedt, úgynevezett hagyományos funkciófelosztást egy irodaházban. Lefordítva: már középtávon, azaz öt éven belül felszökhet a perc alapú bérletek aránya és a mainál sokkal nagyobb árányban fognak megjelenni a co-working területek.

A fejlesztőknek és a bérbeadóknak fel van adva a lecke: úgy kell terveztetni az épületeket, hogy hibrid tereket vagy egész szinteket lehessen kialakítani. Egyidejűleg legyenek normál, hosszú távra kiadott területek, óradíjas helyiségek, tárgyalók és persze külön co-working szigetek vagy akár egész szintek. Nagyon rugalmas térszerkezet kell, mert előfordulhat, hogy nem egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés