Előfizetői tartalom

Még csak tavaly készült el, de máris eladták a Váci úti irodaházat

Portfolio
Megállapodott a Futureal-csoport és az Erste Ingatlan Alap a Váci úti irodafolyóson megépült Advance Tower irodaház értékesítéséről, ami a hazai piacon elsőként tulajdonost cserélő WELL-előminősítésű irodaépület. A cégcsoport fejlesztésében megvalósult komplexum első ütemét vásárolta meg az ingatlanalap, a második fázis pedig határidős ügylet keretében kerülhet a portfóliójába - szerepel Futureal közleményében.

Az Advance Tower első ütemébe tavaly költöztek be a bérlők, a cégek összesen több mint 1400 munkatárssal kezdték meg működésüket. A 8 szintes, 'A' kategóriás irodaház bérlői között van a KPMG tanácsadó társaság, illetve a Thermo Fisher Scientific. Az irodakomplexum közel 8000 négyzetméteres bérbeadható területtel rendelkező második fázisa 20 000 négyzetméteresre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés