Megvan az első bérlője a Váci úton épülő irodaháznak

2018. október 5. 10:25    
nyomtatás
 
Mintegy 10 600 négyzetméternyi irodaterületet adtak bérbe a budapesti Nordic Light irodakomplexumban egy nemzetközi gyógyászati cégnek. A bérlő, a Skanska épületei közül Magyarországon elsőként WELL minősítésre törekvő Nordic Light Trio épület 79 százalékát foglalja majd el - szerepel a Skanska közleményében.

November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most early bird áron!A Nordic Light 2016-ban megnyitott, 26 200 négyzetméteres első két épülete a harmadik fázis révén 14 000 négyzetméternyi bérelhető területtel rendelkezik majd, hat irodaszinten és a háromszintes mélygarázsban. Ez az utolsó, 2020 második negyedévében elkészülő fázis teszi teljessé a Nordic Light irodakomplexumot a Váci úton. A most épülő irodaházban 2400 négyzetméter többfunkciójú, a nagyközönség számára is nyitott kertet, kerékpártárolót, valamint elektromos autók töltésére szolgáló parkolóhelyeket is fejlesztenek.

Az egészségügy és a gyógyszeripar területén tevékenykedő bérlő számára a fenntartható megoldások és a felhasználói élményen alapuló innovációk fontos szempontot képviseltek. Az épületrendszerben lehetőség lesz rá, hogy a felhasználók telefonjaik segítségével lépjenek be az irodaházba, valamint egy rendszámfelismerő rendszer könnyíti meg a garázsba való behajtást és virtuális recepció segítségével fogadhatják a vendégeiket.

“A Nordic Light Trio lesz az első WELL minősített Skanska fejlesztés Magyarországon. A Connected by Skanska integrált épületrendszer révén közösséget alakítunk ki az épületet használók között, és olyan digitális megoldásokat kínálunk, amelyek növelik a felhasználói élményt." - mondta Marcin Lapinski, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

A legújabb generációs irodaházaknak már mást kell nyújtaniuk szolgáltatásban és élményben egyaránt. A well-being forradalom, valamint a Z generáció által kedvelt ingatlanpiaci megoldások kiemelt témaként kerülnek elő a Property Investment Forumon.

A WELL (Well Building Standard) minősítés az International Well Building Institute nemzetközi minősítése, amely nyolc különböző szempont szerint értékeli az épületeket, hogy azok ne csupán a környezettudatosságnak megfelelően legyenek a legmodernebbek, de a dolgozók közérzetére és egészségi állapotára is pozitív hatást gyakoroljanak.


Megvan az első bérlője a Váci úton épülő irodaháznak
2018.09.18 10:13 Meglepetés: újabb irodaház épül a Váci úton

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

25 éves az ESTON International (x)

A számok magukért beszélnek. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium