Nagy változás előtt áll az egyik legnagyobb coworking területeket bérbeadó cég

2019. július 10. 10:55    
nyomtatás
 
A közösségi irodatereket bérbeadó, illetve saját kereskedelmi ingatlanokkal is rendelkező amerikai WeWork, az első nyilvános részvénykibocsátás előtt, az adósságállományát 3-4 milliárd dolláros összeggel kívánja felemelni, hogy ezzel biztosítsa a növekedését, amíg nem lesz profitábilis a cég - írja a Markets Insider.


A WeWork amerikai cég, a kisebb bérlőknek kínál világszerte közösségi irodatereket és a bérléshez kapcsolódó szolgáltatásokat, Európát nézve többek között Prágában, Brüsszelben, Milánóban és több német, illetve angol városban vannak jelen. Korábban már írtunk róla, hogy a cég anyavállalata egy 2,9 milliárd dolláros ingatlanalapot hozott létre, hogy olyan kereskedelmi ingatlanokat vásároljanak, amelyeket aztán maga WeWork fog kiadni a bérlőknek, ami egy egészen új fajta bérbeadási stratégiának számít.

2019.05.16 10:01 A cég, ami átalakíthatja a világ irodapiacát: ez a legújabb megoldás

Gizella Loft

Gizella Loft

1143 Budapest, Gizella út 51-57.
Kiadó terület: 8200m2
Átadás:
Bérleti díj: 11 - 13 EUR
Ajánlatot kérek


Az újszerű bérbeadási stratégiát választó cég a hírek szerint 2019-2020-ra tervezi az első nyilvános részvénykibocsátását, előtte azonban mintegy 3-4 milliárd dollárral növelné az adósságállományát, hogy ezzel biztosítsa a további növekedését. A cég egyelőre még nem profitábilis, csak 2018-ban 1,9 milliárd dolláros veszteséget könyvelt el, miközben a különböző alapok, illetve befektetők biztosítják a szükséges pénzügyi forrásokat a vállalat számára.

Nagy változás előtt áll az egyik legnagyobb coworking területeket bérbeadó cég

További információért kattints ide!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium