Nem is gondolnád, mennyi mindenre figyelnek a legújabb irodák építésénél

2018. május 10. 15:20    
nyomtatás
 
Idén öt éves Budapest egyik legzöldebb irodaháza, amely Magyarországon elsőként nyerte el a legmagasabb szintű, LEED Platinum besorolást, ezzel értékelve a környezettudatos megoldásokat. A 17 800 négyzetméteres, Green House működése óta többek között az "Az év projektje" díjat is megkapta a Portfoliotól.


A kivitelezés során olyan megoldásokat valósítottak meg, mint az épület fél-automata időjárás-állomása, ami vezérli az árnyékolást, vagy a melegvíz-felhasználásra használt napkollektor-táblából nyert energia. A víztakarékosságot a szürkevíz hasznosítása és a csapadékvíz gyűjtése segíti elő, ehhez egy 70 köbméteres tároló áll rendelkezésre.

Ha érdekel, hogy hol tart a legnagyobb magyar városokban az okosodás, hogy milyen hatással lehet ez a folyamat az emberekre és a mindennapokra, és miként vehetnek részt az önkormányzatok a város fejlődésében, jelentkezz a június 7-én tartandó Smart City 2018 Konferenciára!

"A bérlői igények folyamatosan változnak, a kiválasztási szempontok is eltolódnak, és egyre fontosabbá válik a megfelelő munkakörnyezet kialakítása. A zöld irodák minősítésénél a munkakörnyezetre is jelentős szabályozások vonatkoznak, ezáltal bizonyos formában garancia a bérlő részére, hogy megfelelő irodát választ vállalata számára. A technológiai fejlődés folyamatos, és ingatlan üzemeltetőként fontos számunkra, hogy megfelelő beruházásokkal fejlesszük az épületek adottságait. A Green House irodaház esetében több jelentős beruházást tervezünk a következő évekre." - nyilatkozta Várnai Máriusz, a Diófa Ingatlankezelő Kft. ügyvezető igazgatója

Várnai Máriusz

ügyvezető

Diófa Ingatlankezelő Kft.

Máriusz második éve vezeti a Diófa Ingatlankezelő Kft-t. Szakmai pályafutását biztonságtechnikai mérnökként kezdte, majd 10 évet töltött a Cushman&Wakefield ingatlan tanácsadó vállalatnál. A Diófához a BNP Paribas... Tovább »

2013.11.29 14:59 A Green House lett az Év projektje
2017.09.18 11:15 Új vezetője van az ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjének


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium