Előfizetői tartalom

Nincs megállás a Váci úti irodafolyosón

Portfolio
Beköltöztek az utolsó irodabérlők is a Váci úti irodafolyosón álló Advance Tower első ütemébe. Az irodaház 12 000 négyzetméternyi bérbe adható területén a cégek összesen több mint 1400 munkatárssal kezdték meg működésüket. A komplexumnak a már fejlesztés alatt álló második üteme is szerkezetkész állapotba került. Az új épületrészt várhatóan 2019 második felében adják át.

Már teljes kapacitáson üzemel az összesen 68 millió euró (21 milliárd forint) értékű Advance Tower első üteme. Az irodakomplexum közel 8000 négyzetméteres bérbe adható területtel rendelkező második fázisának építése is előrehaladott állapotban van, az épületre már a bokréta is felkerült. Befejezésekor az új ütem több mint 20 000 négyzetméteresre bővíti majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés