Előfizetői tartalom

Óriási beruházás indult az Árpád hídnál

Portfolio
Elindult a HB Reavis csoport második magyarországi beruházása, az Agora Budapest. Az első épület - az Agora Hub - hétfőn kapta meg az építési engedélyt, így a kivitelezés még a héten megkezdődik a Róbert Károly körút és a Váci úti irodafolyosó kereszteződésében. A tervek szerint a 2023-ra elkészülő épületekben 12 000 ember dolgozhat majd, az összesen 136 000 négyzetméternyi irodaterülethez egy fél bevásárlóközpontnyi kiskereskedelmi terület is kapcsolódik majd. A teljes projekt várható piaci értéke 140 milliárd forint.

Az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Váci úti irodafolyosó és a Róbert Károly körút találkozásánál felépülő épületegyüttes a londoni székhelyű MAKE Architects és hazai FINTA Stúdió tervei alapján valósul meg. A több fázisban felépülő, 136 000 négyzetméteres bérbeadható területű, öt épületes komplexum modern irodákat, illetve üzlethelyiségeket foglal majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés