Előfizetői tartalom

Rengeteg az összeolvadás és a felvásárlás a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
Tovább bővült a hazai összeolvadások és felvásárlások (M&A) piaca a tranzakciók számát tekintve. Az idei év első hat hónapjában 66 tranzakciót hoztak nyilvánosságra Magyarországon, ezzel a piac becsült mérete elérte a 2,3 milliárd dolláros (640 milliárd forint) értéket, ebből a legnagyobb részt az ingatlanpiac képviselte - derül ki az EY legfrissebb elemzéséből.

Az ingatlanszektor maradt idehaza a legvonzóbb ágazat a befektetők számára 2018 első felében is - mutat rá az EY M&A Barométer felmérése, ami minden félévben összesíti az elmúlt időszakban lezárult, nyilvános hazai tranzakciókat. Az ingatlanpiacon eddig lezárt ügyletek száma 17-re nőtt, ami meghaladja ennek az iparágnak a teljes tavalyi tranzakciószámának a 60 százalékát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés