Előfizetői tartalom

Te döntenél 200 millió euró befektetéséről egy szoftver tanácsa alapján?

Portfolio
Hogyan tudja segíteni a technológia az egyre nagyobb számú értékbecslés elkészítését? - tette fel a kérdést Sander Scheurwater, Director Corporate Affairs, Europe, RICS, a Proptech Forum 2019 konferencián. A panelbeszélgetésben ülő szakértők az értékbecslők jövőbeni szerepéről, az értékbecslések elkészítésében bekövetkező változásokról és a technológia adta lehetőségekről osztották meg véleményüket.

Az értékbecslések egyik legfőbb kihívása a standardizálás, vagyis a nemzetközi standardok alkalmazása. A bankok ma már automata értékbecslő rendszereket fejlesztenek, de a piaci ismeretek és tapasztalatok még ma is szükségesek. Az értékbecslések szubjektív elemeit ma még csak az ember képes áthidalni, így bár főként a jövedelemtermelő kereskedelmi ingatlanok értékbecslésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés