Új tulajdonosa lesz a budai irodaháznak

2018. július 5. 15:35    
nyomtatás
 
Reagált a Diófa Alapkezelő Zrt. az elmúlt napokban felröppent hírekre, miszerint közvetett úton, de a vállalat tulajdonába kerülhet egy újabb irodaház, amint a GVH jóváhagyja a vásárlási szándékot.

Save the date! November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legforróbb témákkal, a legfontosabb szakértőkkel és döntéshozókkal, exkluzív programokkal, egyedülálló networking lehetőségekkel várjuk a részvevőket az egész napos programra. Írja be a naptárába már most!Néhány nappal ezelőtt a 24.hu cikkében volt olvasható, hogy a Déli pályaudvar közelében fekvő, mintegy 20 ezer négyzetméteres Alkotás Point Irodaház közvetett úton a Diófa Alapkezelő Zrt. tulajdonába kerülhet, ha a GVH jóváhagyja a vásárlási szándékot.

A Diófa Alapkezelő reagált a hírekre és elmondták, hogy a GVH engedélyeztetését követően a tulajdonos a Torony Ingatlan Befektetési Alap lesz, amelynek valóban a Diófa az alapkezelője - még több másik befektetési alap mellett - de így az Alkotás Point Irodaház nem a vállalat tulajdona lesz, hanem az általa kezelt Torony Ingatlan Befektetési Alapé.
Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium