Előfizetői tartalom

Újabb budapesti irodaházat adtak el

Portfolio
Az Infopark 2015 augusztusában megvásárolt "E" épülete után újabb irodaházzal bővült a Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap portfóliója. Az Infopark "G" irodaháza 2016. március 29-én került az alap tulajdonába a tulajdonos Magyar Telekom Nyrt.-től. Az ügylettel az MPTIA tovább növelte az ingatlanfeltöltöttségét, ami pozitív hatást gyakorol az alap hozamára.

Az épületet az eladó 15 évvel ezelőtt saját használatra építtette, és bérlőként továbbra is az épületben marad előreláthatólag egészen 2019-ig. Az épület jövőbeni béradhatóságára vonatkozóan optimizmusra ad okot az Infopark "E" sikere, valamint az, hogy Dél-Buda a fellendülőben lévő budapesti irodapiac egyik legalacsonyabb üresedéssel rendelkező alpiaca. A campus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés