Van, hogy egyetlen épület is hatalmas lehetőség a piac szereplői számára

2018. június 8. 17:15    
nyomtatás
 
A múlt héten hivatalosan is átadták az Ericsson új magyarországi székházát a Duna-parton, amivel egy újabb sikeres nagyvállalati referenciával bővült a JLL bérlőképviseleti- és projekt menedzsment szolgáltatása. A Wing fejlesztésében megépült, 24 ezer négyzetméteres, LEED Gold minősítésű Ericsson Ház a bérlő Ericsson és a bérlőképviselő JLL, 4 éves munkájával együtt vált egyedi bérlői igényekre szabott BTS épületté.


A JLL bérlőképviseleti szolgáltatása szorosan együtt dolgozik a vállalat projekt menedzsment részlegével. Az Ericsson székház projekt menedzsment és fit-out munkálatait is a JLL végezte. A beruházás egy több éves folyamat eredménye, 20 000 négyzetméter irodaterület 1700 munkaállomásának az előkészítése volt a feladat. A bérlő high-tech épületét felkészítették a mai kor és a jövő irodatechnikai kihívásaira is, az irodaterületek a globális workplace sztenderdek szerint készültek anyaghasználatban, színvilágban és bútorozottságban egyaránt.

Az épületről képeket az alábbi cikkekben találunk:

2018.05.30 12:00 Less be az Ericsson új központjába! (képgaléria)
2018.05.29 13:35 Átadták az Ericsson új budapesti székházát

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium