Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyibe kerül a rózsadombi luxustorzó

Portfolio
Hétfőn reppent fel a hír, hogy a CIB Csoport megválna a Rózsadombon lévő, városképet romboló ingatlanától, az egykori SZOT-üdülőtől. Felkerestük az ingatlan értékesítésével megbízott Cushman & Wakefieldet, hogy kiderítsük vajon mennyibe is kerül az ország egyik legexkluzívabb telkén lévő ingatlan. A kínálati ár 16 millió euró, azaz közel 5 milliárd forint.

A 16 millió euró, vagyis a mintegy 5 milliárd forint egyfajta kínálati ár, ahogy az értékesítéssel megbízott Cushman & Wakefield képviselője, Erdélyi Gábor azt jelezte a Portfolio.hu-nak. A végső értékesítési ár persze csak hosszú egyeztetéseket követően dőlhet majd el, attól függően, hogy melyik ajánlatot fogadja el végül az eladó CIB Csoport. Hogy pontosan milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés