Előfizetői tartalom

Kiszivárgott az év üzlete: Demjánék hatalmas tranzakciója

Portfolio
Mintegy 45 milliárd forintért értékesítette négy budapesti épületének többségi tulajdonát a TriGranit, Demján Sándor ingatlanfejlesztési vállalkozása. A vevő az amerikai Heitman ingatlanbefektető, szivárogtatta ki a bejelentés előtt álló információkat a PropertyEU. Így a zágrábi Arena Centar után most Budapesten is az amerikaiaknak értékesített a cég.

A Millennium Városközpontban értékesített irodaépületek összterülete mintegy 70 000 négyzetméter. A IX. kerületben, a Duna partján található épületek erős nemzetközi bérlőkkel rendelkeznek, mint a Morgan Stanley, a Vodafone, a Nestle, vagy a Schering Plough. A portfóliót, hasonlóan a zágrábi Arena Centar-hoz, szintén a Heitman European Property Partners IV-nek (HEPP IV) sikerült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés