FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Ennyi lakás épült Magyarországon az elmúlt 60 évben

Portfolio
A hazai lakásépítési piac mindenkori mélypontján, 2013-ban és 2015-ben is kevesebb mint 8 ezer új lakást adtak át, 2015 óta viszont minden évben 25-30 százalékkal nőtt a megépült lakások száma. Az elkészült lakások száma Budapesten és a községekben bővült a legnagyobb mértékben. A fővárosban tavaly 40 százalékkal több lakóingatlant adtak át 2017-hez képest, a községekben pedig 30 százalékkal több lakás épült.

"Tartósan erős az igény mutatkozik az új lakásokra. Idén február közepéig az ingatlan.com-on 55 százalékkal nőtt a kereslet az új építésű lakások és házak iránt az előző év azonos időszakához képest" - mondta el Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője. Az ingatlanhirdetési portál adatai szerint idén a 40-80 négyzetméteres új lakások és házak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés