Előfizetői tartalom

Ezekért a női nevekért vagyunk hajlandóak a legtöbbet fizetni

Portfolio
A női keresztnevekről elnevezett közterületek fontos részei Budapestnek, körutakat, utcákat, tereket és hidakat is találunk közöttük. De vajon mit mutatnak az ingatlanárak ezekkel az elnevezésekkel kapcsolatban? Tényleg igaz, hogy a királynői nevekről elnevezett utcák a legdrágábbak? Ezt vizsgálták a Duna House nőnapi elemzésében.

Az Erzsébet az egyik legnépszerűbb női keresztnév, ha a fővárosi közterületekről van szó, az Erzsébet híd mellett találhatunk így elnevezett körutat, teret és több kerületben utcát is. Az Erzsébet tér ráadásul a fővárosi ingatlanpiac legdrágábbnak számító V. kerületében található, így az itteni ingatlanok könnyedén nyerték a női mezőny versenyét. A tavalyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés