Előfizetői tartalom

Hatból öt lakásvásárláshoz hitelfelvétel is kapcsolódik

Portfolio
Az ingatlanpiac évek óta tartó fellendülésével párhuzamosan visszatért a hitelfelvételi kedv is. A legtöbben úgy vásárolnak lakást, hogy a vételár egy részét jelzáloghitelből fedezik. A hitelfelvevők még tudatosabban döntenek, körültekintőbbek lettek, igyekeznek jobban megismerni a hitelkondíciókat is. Abban azonban, hogy végül milyen lakást vesznek, az anyagi korlátokon túl sok szubjektív tényező is döntő szerepet játszik - derül ki az OTP Ingatlanpont elemzéséből.

BUDAPEST 2030 Érdekel Budapest jövője és fejlődési irányai? Kíváncsi vagy az előttünk álló évtized legszükségesebb fejlesztéseire és projektjeire? Tudj meg többet a szakma és a város legfontosabb képviselőitől, az október 16-án megrendezésre kerülő Budapest 2030 konferencián! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés