Íme a leggazdagabb magyar ingatlanosok - Kijött a legfrissebb lista

2019. május 9. 16:02    
nyomtatás
 
Idén is jól szerepeltek a hazai ingatlanmágnások a legfrissebb, a Napi.hu gondozásában megjelent "A 100 leggazdagabb 2019" című kiadvány listáján. Bár a 100 leggazdagabb közül mindössze 15 olyan személyt emeltünk ki, akinek vagyona legnagyobb része az ingatlanpiacról származik, az élmezőnyben számos olyan személy megtalálható, akinek kisebb-nagyobb érdekeltsége az ingatlanpiacon is van. Jól látszik ugyanakkor, hogy az ingatlanpiaci felfutásnak köszönhetően az ágazatban érdekelt szereplők szinte mindegyikének nőtt a becsült vagyona az előző évekhez képest.


A listán szereplő leggazdagabbaknak szinte minden esetben vannak kisebb-nagyobb ingatlanpiaci érdekeltségei - Csányi Sándor, Mészáros Lőrinc, Hernádi Zsolt - de a listán az ingatlanosok mellett több építőipari szereplő is feltűnik, akik a kivitelezés révén kapcsolódnak a piachoz. Őket külön nem szerepeltettük az ingatlanosokból összeállított listán. Az általunk választott 15 szereplő között többnyire ingatlanfejlesztő cégek tulajdonosai vagy vezetői vannak, akik a lakóingatlanok mellett leginkább a kereskedelmi ingatlanok piacán érdekeltek.

BB Házak

BB Házak

1094 Budapest, Balázs Béla utca 20.
58 db lakás
30 - 94 m2 alapterület
Átadás:
2020 Q4
25 - 75 M Ft
Ajánlatot kérek

Bár a lista összeállításánál mi is a Napi kiadványában szereplő "hivatalos" számokból dolgoztunk, számunkra első végigfutásra is hiányzik pár olyan szereplő, akinek biztosan itt lenne a helye a listán a hazai ingatlanos világból. Gondoljunk csak például a legnagyobb lakásfejlesztőkre.

Íme a leggazdagabb magyar ingatlanosok - Kijött a legfrissebb lista
Klikk a képre!


A lista élén a tavalyihoz képest nincs nagy meglepetés, összesen két új név tűnik fel Tiborcz István és Herdon István személyében, akikkel korábban a Portfolio is készített interjút, melyet az alábbi linkekre kattintva olvashatunk:

2019.04.03 13:24 Külföldön terjeszkedne a BDPST Group
2018.08.15 05:35 Ő lehet a debreceni BMW-gyár legnagyobb nyertese

Íme a leggazdagabb magyar ingatlanosok - Kijött a legfrissebb lista

Részletekért kattints ide!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium