Előfizetői tartalom

Nyaralót vennél? - Mutatjuk hol, mennyiért teheted

Portfolio
Egészen másként alakulnak az árak a nyaralópiacon is, nem meglepő módon a tóparti üdülők közül a Balatonnál találhatóak a legmagasabb négyzetméterárak, ezután következnek csak a Dunakanyar és a Velencei-tó melletti házak. Aki azonban nem ragaszkodik a legdrágább és legnépszerűbb településekhez, de mégis egy tó partján töltené a szabadidejét, annak a Tisza-tó jelenthet megoldást, ahol akár 100 ezer forintos négyzetméterár alatt is lehetett nyaralót vásárolni. Ha pedig üdülőövezetben ugyan, de nem nyaraló, hanem lakóingatlan után kutatnánk, a Dunakanyarban fogunk a legmagasabb árakba botlani.

Property Investment Forum 2018 November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Jelentkezzen még ma! Információ és jelentkezés Az egész országot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés