Előfizetői tartalom

Semmi sem utal arra, hogy vége szakadna a növekedésnek

Portfolio
A lakáspiacon az elmúlt időszakban elég sok minden történt, főként az új lakásokkal kapcsolatban. A Portfolio Property Investment Forumon a szakemberek külön beszélgetésben osztották meg az ezzel kapcsolatos véleményüket. Elmondták, hogy országosan is erős a lakásárak emelkedése, ugyanakkor Budapesten ennek még nagyobb a mértéke, bár egy átlagos háztartás, átlagos hitellel egy átlagos lakást még meg tud venni, úgy tűnik azonban, hogy ezzel kapcsolatban elértük a határt.

Banai Ádám, Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Rendszer Elemzése Igazgatóságának igazgatója elmondta, hogy országos szinten továbbra is dinamikus a lakásárak növekedése hazánkban, ugyanakkor erős heterogenitás figyelhető meg a piacon. Budapest elválik az ország többi részétől a drágulást illetően. A szakember szintén beszélt arról, hogy egyelőre nem látszik a lakásárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés