Előfizetői tartalom

Több száz millióért vásárolt belvárosi lakásokat az ingatlanalap

Portfolio
Bővítette ingatlanállományát a Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap, a június elején 677 millió forintért vásárolt 11 belvárosi lakással a lakásalapban kezelt ingatlanok értéke meghaladja a 4 milliárd forintot, ezzel az alapban kezelt vagyon töltöttségi mutatója 85 százalékos. Az alap 84 lakásból áll és 96 százalékos a bérbeadottsági mutatója, az elmúlt évek felértékelődésének köszönhetően a pénzügyi termékkel elérhető éves hozam akár 9,1 százalék is lehet.

A túlnyomórészt lakóingatlanokba fektető Duna House alapja a Király utcai Central Passageban vásárolt 11 ingatlant, a Gozsdu udvar közelében elhelyezkedő társasház lakásai, rövid és hosszútávú lakáskiadásra is alkalmasak. A 36 és 99 négyzetméter közötti lakásokat egy spanyol befektetői vállalkozástól vette meg az ingatlanalap, akik szintén kiadási céllal üzemeltették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés