Előfizetői tartalom

Veszélyben a lakáspiac egyik legnépszerűbb terméke

Portfolio
A drasztikusan megnövekedett hazai lakásárak, és a már stagnáló rövid vagy hosszú távú kiadásból származó elérhető bevételek miatt egyre szűkül a mozgásterük az egyéni lakáskiadóknak, csökkenek a várható hozamok, viszont növekszik az integrált ingatlanszolgáltatást és stabil hozamot kínáló konstrukciók száma- ez derül ki a Mantra Development piaci előrejelzéséből. Aki 2-3 éve vásárolt annak a lakása aranybánya, de aki most akar beszállni a kisbefektetőként a lakáspiacra, annak nagyon komolyan utána kell járnia a lehetőségeknek.

A 3-4 évvel ezelőttihez képest jelentősen megdrágult lakások, sokkal kisebb hozam és szigorodó szabályozás vár azokra, akik kisbefektetőként most akarnak beszállni a rövid távú lakáskiadási üzletbe. Szakértők szerint ma már jobban megéri a hosszú távú bérbeadásra alapozó befektetés. Főleg, ha a kisbefektető nem maga próbálkozik a hasznosítással, hanem integrált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés