Előfizetői tartalom

Lefagyott a budapesti irodapiac - Se új bérlők, se új házak

Portfolio
A budapesti irodapiacon 2013 első negyedévében sem történtek meglepetések, ami várható, azonban nem túl örvendetes jelenség, hogy az elmúlt negyedévben mindössze egyetlen irodaházat adtak át. Halvány reményre talán csak az ad okot, hogy a budapesti irodapiacon a teljes irodaállományra vonatkozó kihasználatlansági ráta némi javulást mutat mind az előző negyedéves adatokhoz, mind pedig a 2012 év azonos időszakához képest - derül ki a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fórumának legfrissebb elemzéséből.

Publikálta első negyedévére vonatkozó irodapiaci adatait, a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF, BRF) - melynek tagjai: CBRE, Colliers International, Cushman & Wakefield, DTZ, Eston International és a Jones Lang LaSalle, Robertson Hungary. 2013. első negyedévében a teljes budapesti irodaállomány, beleértve a saját tulajdonú és a spekulatív épületeket, elérte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés