2 millió négyzetméternyi ingatlan építéséhez használhatják a magyar startup alkalmazását

2018. október 3. 08:23    
nyomtatás
 
Összesen 2 millió négyzetméternyi terület, autógyár, lakópark, irodák és étterem is épül a jövőben egy magyar építőipari alkalmazás segítségével. Magyarország legnagyobb magasépítő cégeiből 6 választotta a magyar fejlesztésű BauApp alkalmazásokat, hogy digitalizálják a folyamataikat, így idén például a Mercedes autógyárnál is használhatják az applikációt - szerepel a cég közleményében.


A WHB, a KÉSZ Holding, a Futureal, a DVM Group, a Metrodom és a Weinberg 93 is úgy döntött, bevezetik a BauApp mobilalkalmazásokat vállalatuknál, amelynek harmadik verziója október közepétől lesz elérhető.

A cégek három területen digitalizálhatják a munkafolyamataikat, a minőségellenőrzésnél, a raktározásnál és az anyagszállításban, egyelőre úgy tűnik, hogy a nagyobb építőipari cégek a minőségellenőrzés, míg a kisebbek a raktározási funkció iránt érdeklődnek inkább.

"A hazai építőipari vállalatok számára kész termékeket kínálunk, személyre szabásra nincs lehetőség, de úgy tervezzük, hogy visszajelzéseik alapján negyedévenként fogjuk az új verziókat bemutatni." - mondja Dálnoki Ádám, a Mobilengine alapítója. Hozzátette, hogy az építőipar hatékonyságára globálisan is mondható, hogy más iparágakhoz képest sokkal kevesebbet fejlődött az elmúlt évtizedekben, és a kivitelezés hatásfokával mindenütt akadnak kihívások. Az Euroconstruct és a Statista adatai alapján a magyar építőiparban például egy emberre 6,5 millió forint árbevétel jut, míg a teljes európai átlag 28 millió forint.

November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most early bird áron!


Az építőipart érintő kérdésekről, a folyamatban lévő fejlesztésekről, valamint az irodapiachoz, a lakásfejlesztésekhez kapcsolódó legaktuálisabb témákról bővebben a Property Investment Forumon is beszélgetnek a szakértők.

2 millió négyzetméternyi ingatlan építéséhez használhatják a magyar startup alkalmazását


2018.06.27 15:40 Egy hazai cég oldhatja meg az építőipar nagy problémáját?

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium