Átadták az első BIM-mel tervezett raktárat

2019. április 10. 12:35    
nyomtatás
 
Elkészült a Prologis legújabb, 10 600 négyzetméteres épülete a Prologis Park Budapest-Harbor területén, az ingatlan számos fenntartható megoldással rendelkezik - derül ki a Prologis közleményéből.


Az első BIM módszerrel tervezett logisztikai ingatlan a Prologis kelet-közép-európai portfóliójában kiváló elhelyezkedése mellett több fenntartható megoldást is kínál, mint például:

  • energiahatékony sötétsugárzók, amelyek együttesen 30 százalékkal csökkentik a fűtési költségeket;
  • energiatakarékos LED világítás és nagy felületű tetőbevilágítók, amelyek 45 százalékkal csökkentik az épület villamosenergia-felhasználását;
  • okos mérőórák, amelyek biztosítják a víz, gáz és áramfogyasztás nyomon követését és optimalizálását;
  • elektromos autótöltő állomások, amelyek az elektromos mobilitást segítik elő a parkban.

A május 8-án megrendezésre kerülő FM & Office Konferencián a Prologis Hungary is képviselteti magát a retail és logisztika témaköreit megvitató panelbeszélgetésben.

Átadták az első BIM-mel tervezett raktáratPrologis Park Budapest-Harbor

Prologis Park Budapest-Harbor

1225 Budapest, Campona utca 1
Kiadó terület: 10500m2
Átadás:
2001 Év eleje
Bérleti díj: 4.7 - 4.7 EUR
Ajánlatot kérek

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium