Előfizetői tartalom

Hatalmas bukta lehet Debrecenben csak a BMW-re építeni az ingatlan bizniszt

Síri csend honol a debreceni BMW-beruházás körül. A német autóipar kilátásairól sorra jönnek a rossz hírek, gyakorlatilag bizonytalanná vált a legtöbb hazai és külföldi fejlesztés és bővítés. Mindez vaskosan érinti Debrecen gazdaságát, benne az ingatlanpiacot is, a városban méretes lufit fújnak, az elszállt árak már az ipari telkek piacán is jellemzőek.

Nem az ipari ingatlanok közvetítéséből fognak meggazdagodni a debreceni ingatlanközvetítők. Csak elvétve van ipari telek tranzakció, aminek legfőbb oka az, hogy a valósággal köszönő viszonyban sincsenek a kínálati árak és szinte megszűnt a kereslet. Másfél éve, amikor kiderült, hogy BMW-gyár lesz a város határában, sokan arra számítottak, hogy - kecskeméti példára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés