Mekkora cég az, ami mind a négy régiós országban párhuzamosan fejleszt ingatlanokat?

2018. október 10. 14:13  english version   
nyomtatás
 
Kilenc logisztikai épületet fejleszt a kelet-közép-európai régióban a Prologis, összesen mintegy 200 ezer négyzetméteren. A következő hat hónapban egyidejűleg ad át új épületeket mind a négy kelet-közép-európai országban, ahol jelen van.

November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most early bird áron!Az üresedési ráta történelmi mélységben van a régióban és nem sok jel mutat arra, hogy csökkenne a magas színvonalú épületek iránti kereslet. A kilenc épület átadására Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában kerül sor.

Csehországban a cég első spekulatív fejlesztését valósítja meg az új Prologis Park Brno területén, de a befejezéshez közeledik két másik épület fejlesztése is, a Prologis Park Prague-Airport területén.

Lengyelországban hamarosan befejeződik egy 16 500 négyzetméteres épület fejlesztése a Prologis Park Lódz területén, valamint további két épület átadására is sor kerül a közeljövőben: elkészül egy 13 300 négyzetméteres kisvállalatokat kiszolgáló (SBU) épület a Prologis Park Poznan III területén, valamint egy 15 600 négyzetméteres spekulatív épület a Prologis Park Wroclaw V területén.

Mekkora cég az, ami mind a négy régiós országban párhuzamosan fejleszt ingatlanokat?

Szlovákiában sor kerül a Jaguar Land Rover üzem szomszédságában lévő új Prologis Park Nitra első két, összesen 63 423 négyzetméteres spekulatív épületének átadására.

Magyarországon megkezdődik egy 10 600 négyzetméteres spekulatív épület fejlesztése a Prologis Park Budapest-Harbor területén, amelyet 2019 márciusától vehetnek használatba az ügyfelek. A parkban található 12. épület lesz a Prologis első BIM (Building Information Modelling) módszerrel tervezett logisztikai épülete a kelet-közép-európai régióban.

A cég méretéről pedig sokat elárul az, ha megnézzük, hogy néhány hete az Egyesült Államokban és Európában összesen 1,5 millió négyzetméternyi ingatlanportfóliót értékesített.

2018.10.02 16:00 Brutális méretű portfóliót értékesített az ingatlanóriás

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

25 éves az ESTON International (x)

A számok magukért beszélnek. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium